#H30ArtistiekeWerkplek

BLACK BOX

 Neem je eigen song op in de Opnamestudio van H30.

Black

Box

Blackbox, de studiowerking van H30 is klaar voor een nieuw seizoen. Jongeren kunnen ook dit seizoen gratis studiotijd genieten.Neem alvast jouw beats en sounds mee op een usb-stick!

H30 = Hanswijkstraat 30

Hanswijkstraat 30 - 2800 Mechelen   

0489/76 02 31 -  blackbox.h30@gmail.com 

 

Gratis

 

Neem je eigen songs gratis op

 "Hiphop wordt momenteel weinig ondersteund in België, waardoor jonge artiesten nauwelijks kansen krijgen hun muziek ergens te kunnen opnemen. Deze situatie deed ...zich ook voor bij de rapgroep C-Rieus. Hierdoor ontstond dus het idee om samen met de rappers Intifada en Vendetta een studio te bouwen met als doel die kansen te vergroten voor jonge artiesten. De studio kreeg de naam “BlackBox” en werd gebouwd in H30 artistieke werkplek voor jongeren ." 

Yousef - Mstalli ZigZag

BLACKBOX H30 STUDIO

 

Blackbox, de studiowerking van H30 is klaar voor een nieuw seizoen. Jongeren kunnen ook dit seizoen gratis studiotijd genieten.Neem alvast jouw beats en sounds mee op een usb-stick!

Opnemen in de studio
 • Jongeren (14j-30j) die nergens een kans hebben of krijgen om gebruik te kunnen maken van professionele opnameapparatuur.

 • Jongeren die wonen, werken of naar school gaan in Mechelen, Muizen, Hombeek, Battel, Walem, Leest, Heffen.

 • Artiesten die kunnen komen opnemen in de “Blackbox” mogen nergens bij een label aangesloten zijn en/of over een eigen studio beschikken of al reeds een mogelijkheid hebben tot opnames in een ander studio.

 

Contact opnemen
 • Een boeking gebeurt via de mail blackbox.h30@gmail.com.

 • Je boekt minimaal 1 week op voorhand. Per mail krijg je binnen de vier dagen een antwoord of de desbetreffende dag beschikbaar is, zo niet wordt een andere dag voorgesteld.

 • Als je al bent komen opnemen en je aan de regels hield, kan je altijd opnieuw een dag boeken. Tenzij die dag achteraf door iemand geboekt wordt die nog niet opgenomen heeft. Prioriteit gaat altijd naar jongeren die voor het eerst willen opnemen in de Blackbox Studio.

 • Alvorens geboekt kan worden moet je de regels gelezen, begrepen en geaccepteerd hebben. Indien dit niet het geval is dan wordt de boeking door de studioverantwoordelijke niet aanvaardt. (“Accepteren van de regels” dient momenteel ook via mail te gebeuren)

 • Bij persoonlijk/rechtstreeks contact met één van de studioverantwoordelijken dien je op de hoogte te worden gesteld van alle regels en deze dienen dan begrepen en geaccepteerd te worden, zo niet dan wordt de boeking niet aanvaardt.

 • In de maand juli is H30 en ook de studio gesloten en kan er dus niet worden opgenomen

 

Er is nog meer

Blackbox studio maakt ook wekelijks een hip-hop radioshow in de studio van Project Wolf: URBANsoundz!
Waar URBANsoundz voor staat? Ontdek het in hun promotrailer!
URBANsoundz is te beluisteren via de Mixcloud van Project Wolf.

BLACKBOX logo
_DSC0482
_DSC0480
_DSC0487
_DSC0485
logo wit
Opening-H30-2-1024x580_blauw
Blijf op de hoogte

2017 ® created by www.wye.be 

 • Black Facebook Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Instagram Icon