#H30ArtistiekeWerkplek

Recente berichten

Wild at Heart

Een jong dans/theater gezelschap.

  • Facebook - Black Circle
Archief
Please reload

Wild at Heart.

WIE ZIJN ZE?

 

Wild at Heart is een jong dans/theatergezelschap van 15 jongeren tussen 16 en 26 jaar dat begeleid wordt door het professionele danscollectief Sans Saucisses.

 

WAT DOEN ZE?

 

Aan het begin van 2013 hield H30 samen met Sans Saucisses een nieuw project boven de doopvont: Wild at Heart. Jongeren zonder artistieke ervaring verleiden tot het plegen van dans en theater, dat is wat WAH wil doen.

Dans en theater bij WAH is experimenteren met ècht praten, ècht bewegen, ècht dansen maar vooral ècht plezier maken. Hoe dat ingevuld wordt, bepalen de deelnemers zelf. WAH werkt veel met improvisatie en instinctieve acties. Muziek, beelden, eigen verlangens en herinneringen… kunnen inspireren om te komen tot het vertellen en artistiek uiten van een eigen verhaal.

WAH werkt aan een voorstelling die door het leven gaat onder de werktitel SUNDAY. Het doel is om met deze voorstelling rond te toeren in de provincie Antwerpen. Met SUNDAY hoopt WAH nieuwe jongeren te overtuigen ook hùn wild hart te tonen en zich aan te sluiten bij WAH.

H30 

2013-2016

 

Blijf op de hoogte

2017 ® created by www.wye.be 

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon