#H30ArtistiekeWerkplek

R.A.D.A.R

Van off naar on the radar!

Editie Nr2
Vrijdag 09/02/2018
Lizette Ma Neza
Linde
Betty Mansion

Lisette Ma Neza

Lisette Ma Neza (1998) winnaar van het Belgisch Kampioen slam poetry 2017. Ze omschrijft zichzelf als een kwetsbaar meisje, maar toch een sterke vrouw. Met poëzie zoekt ze naar haar eigen identiteit, vindt ze verhalen van anderen, verliest ze zichzelf in het publiek en vormt ze haar eigen waarheid. Haar performances balanceren tussen pijnlijk direct en verliefde naïviteit en grijpen het publiek dikwijls bij de keel.

Linde
Met een hand vol ervaring probeert Linde ( …) de Mongoolse muziek en cultuur te verwerken in haar eigen ‘westerse’ muziek. Alles wil ze aanraken zonder het zichzelf toe te eigenen. Haar muziek een andere kleur geven en laten zien door welke cultuur ze zich het afgelopen jaar heeft laten inspireren. Dit gecombineerd met een prachtige stem vormt samen een weergaloos mooi geheel dat je helemaal zal weten te betoveren.

Betty Mansion - KHSARA

Betty Mansion pakt uit met de aspecten en de agressiviteit van dans. De performance KHSARA, begeleid door een live uitvoering van elektronische muziek bestaat uit drie artiesten Véronique Lemonnier, Zaes Mazao en Betty Mansion. KHSARA betekent festival van de straat. Dit is een woord dat veel jonge mensen vandaag in Brussel gebruiken om het feest en de vreugde van het huidige moment te vieren. KHSARA is een vorm van ritueel, dat de energie verhoogt in crescendo, waarbij loslaten de bovenhand neemt

 

Aan de bar verwent DJ Tumult je op een ultieme lounge sfeer.

Volg updates over het programma via het facebookevent.
Foto’s van de afgelopen edities vind je HIER.

Het programma van RADAR wordt samengesteld door Cultuurcentrum Mechelen, H30 artistieke werkplek en Mechelen Talentenfabriek.

RADAR Aftermovie 9 februari 2018
Blijf op de hoogte

2017 ® created by www.wye.be 

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon