#H30ArtistiekeWerkplek

R.A.D.A.R

Van off naar on the radar!

Editie Nr3
Vrijdag 30/03/2018
Louis Vanhaverbeke
Les Mybalés
Okkupeerder

Louis Vanhaverbeke – Zwaar gebuisd

Door diverse carrière-ambities te remixen, ontwikkelde hij een eigenaardig vocabulaire: free-style, niet te classificeren, wel leesbaar. Louis Vanhaverbeke doet aan hekwerk. Hij is aan het werk met hek. Aan de hand van zang en beats probeert hij zijn gedachten te barricaderen. Zijn deze gezongen hersenspinsels te begrenzen? Een spel dat leidt tot soms wankele, maar muzikale constructies. Want een grens is eigenlijk een wens om verder te gaan. Louis toont een work in progress in het kader van een aankomende voorstelling.

Les Mybalés

Ze zijn verbonden door hun gemeenschappelijk levensverhaal en hun hechte twee-lingenband. Deze twee danseressen overschrijden hun inspiratie van House, Afro en Hip Hop dans en hebben hun eigen lichaamstaal ontwikkeld vanuit hun karakters, onschuldig en poëtisch. De getoonde emoties in hun dansperformance 'Illusions' creëren intense en krachtige momenten, maar ook een zekere vorm van geweld. Ze bevragen tweelinggevoelens, hun levensstijl en de ontplooiing van hun identiteit.

Okkupeerder

Okkupeerder is een Gents hiphopcollectief dat ontstaan is rond drummer Jan Heirman. In Gent kwam hij in contact met muzikanten die zijn passie delen. Hun muziek wordt door Mechelse Shockproof van teksten voorzien. Na het ontdekken van J Dilla en Madlib gebruikt Okkupeerder een orga-nische aanpak van grooves en ritmes in combinatie met invloeden die ver buiten de oevers van de hiphop treden.


Aan de bar verwent DJ Tumult je op een ultieme lounge sfeer.

Host van de avond is Manu Moreau!

Blijf op de hoogte

2017 ® created by www.wye.be 

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon