#H30ArtistiekeWerkplek

RESET

Heb jij podiumambities?
Reset zoekt 8 jongeren die met hun talent een voorstelling willen maken.

Reset

Buurtwerking J@M vzw en H30 Artistieke werkplek slaan hun handen in mekaar om in te zetten op talentontwikkeling bij jongeren.

Reset

-

Meer info over RESET:
RESET is een artistiek participatieproject van J@M vzw en H30 die de handen in elkaar slaan om jongeren kennis te laten maken met hun eigen talent.
RESET bestaat uit 2 pijlers. Pijler 1 communiceren we intern en is alleen bedoeld voor welzijnsorganisaties. Pijler 2 wordt opgesteld voor een breder publiek.
 
PIJLER 1:
PRIKKELT! Elke woensdagnamiddag krijgen jongeren de kans om gratis deel te nemen aan een artistieke workshop in H30. Elke jaar worden de disciplines gekozen op maat van de jongeren. Vanaf september worden de jongeren via hun organisatie toe geleid naar H30  waar een bootcamp plaats vind. Vervolgens kiezen de jongeren zelf of ze of ze willen deelnemen aan het traject. Eens ze willen mee doen starten we vanaf januari met de repetities waarbij we toe werken naar een groot toonmoment.
PIJLER 2:
PRODUCT! Willen de jongeren graag meer? Dan kunnen ze het jaar hierop in de PRODUCT-groep instappen. Hier worden de jongeren intensief getraind door een professionele coach, waarbij ze toewerken naar een volwaardige voorstelling dat plaatsvindt in het Cultuurcentrum Mechelen. 

Reset Prikkelt! 2017 Pijler 1 - toonmoment 

Reset Product 2017

Push the button Pijler 2 - voorstelling 

Blijf op de hoogte

2017 ® created by www.wye.be 

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon