#H30ArtistiekeWerkplek

NEST - Work in Progress


NEST lanceerde een Open Call en selecteerde daar vijf jonge makers uit om een eigen artistiek idee uit te werken, met steun van Mechelse culturele partners. Sinds februari 2018 kregen zij creatieruimte, artistieke coaching op maat en productionele ondersteuning. Na 3 maanden intens werken, staan de 5 makers klaar met een WORK IN PROGRESS. Ontdek hun experimenten op de eerste editie van NEST jonge makers FESTIVAL! ✖ Jade Derudder - dans solo ✖ Panic at a lot of other places besides the disco is een intiem portret dat vertrekt vanuit het navelstaren, dansen en zingen voor de badkamerspiegel. Onder het motto “it’s all jokes told through tears” probeert Jade om een wereld, waarin ze haar persoonlijke banden ziet afbrokkelen, vanuit de badkamer toe te spreken. ✖ Arno Moens - humor ✖ Onder de werktitel De Try-out Was Beter timmert Arno Moens aan een nieuwe solo cabaret voorstelling. Het zou een balans moeten worden tussen humor, maatschappijkritiek, lukrake kritiek, positivisme, poëzie en muziek. Om die balans te vinden zal hij eerst nog absurd vaak moeten vallen. Bij deze bent u uitgenodigd op al zijn volgende valkunsten. ✖ Rik Chaubet - film ✖ Rik Chaubet maakt een kortfilm waarin hij een experiment met fictie wil documenteren. In een hedendaagse filmtaal buigt hij zich over de verbinding tussen enkele veronderstelde te-genstellingen, zoals ironie en oprechtheid, constructie en spontaniteit, plezier en ernst, op-pervlakkigheid en diepte. ✖ Jonas Tuch - beeldende kunst ✖ Na 10 jaar ervaring met graffiti, waagt Jonas Tuch zich aan een groot formaat. Zijn uiteindelijk doel is een gebouw van enkele verdiepingen om te vormen tot een street art mural. Voor dit toonmoment zal hij op een groot doek werken en brengt hij de straatkunst naar binnen. ✖ Lynn Elshof i.s.m. Telma Lannoo - installatievoorstelling ✖ “Het kind zal tot aan de schouder in diepte kunnen reiken, en zo geschiede.” In een donkere ruimte creëren Lynn en Telma een installatievoorstelling die steunt op geluid en beeld, herkenning en ver-vreemding. Voor al wie overal in wil kruipen of juist graag van een afstandje toekijkt. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ TICKETS ► €5 Locatie en uren worden later bekend gemaakt. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ NEST jonge makers is een initiatief van H30 artistieke werkplek, Mechelen Talentenfabriek en Cultuurcentrum Mechelen.


0 keer bekeken
Blijf op de hoogte

2017 ® created by www.wye.be 

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon